Yamas & Niyamas – Ahimsa, vecka 2

Yamas & Niyamas

IMG_3766IMG_3767

Usch, jag gillar inte hur allting hamnar sent den här veckan. Men nåja, here’s to the beauty in imperfection.

Att skriva dagbok på morgonen hjälper mig verkligen att sätta ton på dagen och hjälpa mig organisera huvudkaoset. Denna enkla handling (att skriva utan filter medans en dricker kaffe) hjälper mig navigera genom resten av dagen. Fatta klokare beslut. Tänka efter en extra gång innan jag handlar. För att jag ställt kursen rätt. Jag vet vart jag varit och vart jag vill.

Den här veckan ska jag vara extra uppmärksam på mina energinivåer. Hur dem påverkas av olika aktiviteter. Liksom finjustera kompassen, för att stanna vid båtmetaforerna. Det kommer att bli intressant att följa upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.