Projekt – uppföljning

Minimalism

Processed with VSCO with a6 preset

För några veckor sedan skrev jag om ett litet projekt jag ville genomföra. Det handlade om att down-siza innehållet i min neccessär. Håller fortfarande på att göra slut på några produkter jag fortfarande har kvar, men nu har jag fyra flaskor i badrumsskåpet som, mer eller mindre, ska bli det enda jag tänker kräva av min hår-och hudvårdsrutin.

Hår: Argan-olja

Händer och naglar: Jojoba-olja

Ansikte: Mandel-olja

Kropp: Avocado-olja

Tänker även tillåta en tub ren Aloe-Vera, Solskydd (minst 30 spf) samt en tub Elizabeth Arden 8-hour creme. Fotsalva kommer jag också fortsätta köpa tillsvidare pga kinkiga fötter som kräver mycket uppmärksamhet och omvårdnad.

När jag ändå var i farten köpte jag på mig burkar och essentiella oljor att blanda myggmedel, rengöringsprodukter och en spray för min Yoga-matta. Det känns som ett bättre utgångsläge.

Oljorna köpte jag i Frankrike, men flaskor köpte jag hos Organic Makers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.