Mossgrönt

The Everyday

Processed with VSCO with a6 preset

Farfar har gått bort och det ändrar på allt. Nu gör jag mig redo att packa väskorna igen. För jag har bestämt mig för åka tillbaka till Sverige i några veckor. Jag är ledsen. Jag är ledsen för att alla andra är ledsna. Inte så mycket för farfar. Han gick och det gjorde inte ont. Han gick som den dalkarl han är. Jag tänker att han sträckte på ryggen och gick tillbaka till skogen. I sina stövlar, men jägarhatten och klappstolen. Han är där det doftar våt mossa och trä. Där man hör fågelsång. Svenska fåglar. Grått, brunt och grönt i vattenmättade nyanser. Som en akvarell av Sven Nordqvist. Så tänker jag mig himlen. Där tänker jag mig farfar nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.