Projekt

Minimalism

Processed with VSCO with a6 preset

Något måste till. Jag pratar med Ida och känner som vanligt att jag vill bli en bättre människa. Så är det alltid när jag pratar med henne. Det måste väl vara ett gott tecken.

Men också när jag packar, packar om och om och om. Så mycket små pryttlar. Och alla krämer och tvålar och oljor. A skrattar åt mig för alla mina necessärer. Men jag ju älskar när det doftar gott. När det känns mjukt och rent. Små förpackningar av löften om att bli någon jag inte är. Sval. Chic.

She’s got it all together. Typ.

Nu när jag känner att garderoben är någotsånär under kontroll, alltså att jag byggt upp en basgarderob och planerar ett totalt köpstopp vad gäller kläder (med undantag från ett par shorts, sandaler och en strand-tunika som jag fortfarande är på jakt efter), så får nästa down sizing-projekt bli hud-och hårprodukter. Planen: göra slut på allt jag för tillfället har och sedan bygga upp en ny rutin med oljor som bas.

Böcker får bli ett senare projekt. Jag är väl ingen übermensch heller.

Någon som har erfarenhet av att använda oljor for hud- och hårvård? Hör gärna av er i sådana fall.

6 reaktioner på ”Projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.